!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Brf Knallen 1

Bokningar

Föreningens medlemmar kan boka gästlägenhet, tvättstugor och gemensamhetslokal via www.bokaknallen.se och det görs genom att du anger ditt lägenhetsnummer och din personliga kod. Har du inte koden skicka en fråga till styrelsen@knallen1.se för att få den. Mer information får du som medlem via medlemssidorna. Saknar du inloggning kontaktar du styrelsen.

Bokar du gemensamhetslokalen är det viktigt att du tänker på att det ska vara tyst mot gården efter kl 22.00 på kvällen.

Boka tvättstuga eller lokal

Logga in med ditt lägenhetsnummer utfyllt med inledande nollor och din personliga kod.

Välj bokningspanel. I vår förening har alla tillgång till att boka alla lokaler så det har ingen betydelse vilken panel du väljer, alla har samma behörigheter.

Om du redan har bokningar i systemet visas de och du har möjlighet att boka av tider som du får förhinder att utnyttja. Avboka tvättstuga så snart du får veta att du inte kommer att kunna utnyttja tiden, så att den blir tillgänglig för andra.


Gästlägenheten måste bokas av senast en vecka innan den bokade tiden för att debitering inte skall komma automatiskt på en kommande avgiftsavi.
Klicka på knappen "Boka"

Välj lokal i listan det som du vill boka.

Välj tid bland de grönmarkerade lediga tiderna.

Kontrollera att du bokar rätt lokal och tid. Bekräfta genom att klicka på Boka-knappen.

Du får nu en bekräftelse på att din bokning har registrerat.  Nu är det klar och du kan logga ut eller fortsätta till listan över dina bokningar.

Uppdaterad 2017-06-15 av PC